Seizoen 2013-2014 van start met Simultaan!

14-8-2013

Het nieuwe seizoen staat weer op het punt te beginnen. Op 29 augustus valt het startschot voor weer een jaar met veel speelplezier. Naast de normale interne competitie, spelen we nog een rapid competite. Het interne bekertoernooi is met ingang van dit seizoen vervallen. Daarvoor in de plaats komt de rating-prijs.

Maar we beginnen met een simultaan!

Wij hebben de FIDE Master Luuk van Kooten bereid gevonden deze simultaan te geven. U heeft daardoor de gelegenheid u te meten met een topschaker (rating 2387) in de gemoedelijke sfeer van onze vereniging. Ook niet-leden zijn hierbij van harte welkom en de deelname is gratis.

Luuk van Kooten

De simultaan wordt gegeven in:
Sportcentrum De Bongerd
Asteroïdenlaan 2a
5694 WJ Son & Breugel.

Om verzekerd te zijn van deelname wordt u geadviseerd zich van te voren op te geven via onderstaand e-mailadres of telefoonnummer, eventueel onder vermelding van clubnaam en speelsterkte (rating).

Namens het bestuur van Schaakvereniging Son & Breugel,
Ed Vrees