Resultaten toernooi

Afgelopen zaterdag was het jaarlijkse toernooi in de Bongerd. De aanwezige deelnemers zijn in drie groepen ingedeeld: Groep A had een rating van 1745 tot 1979, groep 2 van 1450 tot 1729 en groep 3 van 800 tot 1450.

In groep A was meteen duidelijk dat Jan Douwes en Sebastiaan Dijksman aan elkaar gewaagd waren. Uiteindelijk moesten ze de eerste prijs delen met 4,5 uit 5 partijen. Een uitstekend resultaat. Daan Geboers, een oud lid van onze vereniging, ging met de derde prijs lopen.

In groep B was Erwin Talpe de afgetekende winnaar met 4,5 punt uit 5 partijen. Renée van den Bosch speelde sterk en haalde de tweede prijs met 4 punten en Dannie Beijk haalde met 2,5 punt nog een derde plaats.

In groep C kreeg Paul van de Berg de eerste prijs niet kado. Welliswaar haalde ook Paul 4,5 punt maar hij moest remise toestaan tegen de jongste speler Sascha Kurt, die met een rating van 800 toch heel goed partij wist te geven. De enige vrouw in het gezelschap haalde 4 punten en verloor alleen van Paul Franssen, goed voor de tweede prijs. De derde prijs was er voor Jelle Bottema die met 2 punten een mooi resultaat behaalde.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *