Periodekampioenschap 2012-2013

25-10-2012

De eerste periodekampioen is bekend!
Na de eerste zes ronden in nu vast komen te staan dat Dion van Bragt de eerste periodekampioen is. Met een kleine afstand van een half punt volgt Peter van der Aalst.

Beide gefeliciteerd!!

20-1-2013

Ronde twaalf is inmiddels gespeeld. Dus is ook de winnaar van de tweede peiode bekend.  Twee leden kwamen er dichtbij nl. Ed Vrees en Adri der Kinderen met 4.5 uit 5. Maar helaas voor hen werden ze geen van beide winnaar. Dat was Pierre Buijs met 5 uit 5.  Dus mag Pierre zich de winnaar van de tweede periode noemen. Gefeliciteerd!

1-4-2013

Hij speelde niet zo veel partijen in de competitie. Tot nu toe! En als hij dan komt gaan alle remmen los. De afgelopen zes ronden wist dan ook niemand hem een punt te ontfutselen. Zelfs een halfje wilde hij niet prijsgeven. Over wie hebben we het?

Over Andrew Hall natuurlijk!!! Met 6 uit 6 is hij de onbetwiste periodekampioen. Een prestatie van formaat!! Ed Vrees en Kristian hadden het nakijken. Gefeliciteerd Andrew!

23-5-2013

Hoewel de laatste ronde van de interne competitie in het teken stond van het kampioenschap, was er toch nog een andere prijs te verdelen. Kristian Toirkens en Wil van Dijck hadden beide nog kans om de vierde periode te winnen. Door een snelle overwinning van Kristian op Jaap Laman Trip en het verlies van Wil in zijn partij tegen Daan Geboers, ging Kristian toch met de periodetitel aan de haal. Gefeliciteerd!